Privatlivspolitik

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du køber et produkt eller en ydelse opbevarer og behandler vi en række sådanne informationer.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Vi gemmer kun de personoplysninger der er strengt nødvendige for at yde den pågældende service. Det kan for eksempel være dine kontaktinformationer når du køber et produkt eller en ydelse.

 

Periode for opbevaring

Personplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi gemmer. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, vi har på dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@slagelsehjemmesider.dk.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af: Slagelse Hjemmesider | CVR: 37390585